Home

Autobazar nv recenze

O nás - recenze a hodnocení autobazar

O nás. Vítejte na portálu, jehož cílem je pomoci zájemcům o koupi ojetého vozu odlišit seriózní prodejce a autobazary od nepoctivých. Doufáme, že se postupně podaří tyto stránky naplnit stížnostmi Vás, zákazníků, kteří se budou chtít s ostatními podělit o vlastní zkušenosti při nákupu i prodeji ojetin. Do. Nejnovější vozy v našem autobazaru. Prodej aut na ploše s kapacitou až 200 aut. Otevřeno pro Vás máme každý den i o víkendu. V současné době pečuje o vaši spokojenost a je Vám k dispozici tým zkušených zaměstnanců, který Vám ochotně zodpoví Vaše dotazy Provozujeme autobazar s prověřenými vozy. Nabízíme služby našeho autobazaru - výkup vozů za hotové, prodej vozů, komise, dovoz automobilů z EU, STK, emise, přepis na úřadech, vyřízení formalit. Zajistíme financování vozů formou leasingu nebo úvěru, povinné ručení nebo havarijní pojištění Detail autobazaru: AUTOBAZARNV, s.r.o., Nové Veselí, seznam inzerovaných vozidel prodejce. Úvod Nabídka vozidel Autobazary a autosalony Náhradní díly, pneu a disky Financování a pojištění Auto recenze. Přihlásit. Zobrazit inzerát Vložit poptávku Moje inzeráty vložit inzerát. CARS.CZ > autobazary autosalony > Česká republika >

Nejnovější vozy v našem autobazaru. Škoda Fabia 1,2i 44kw Tažné, kroupy. Použité vozidlo Rok výroby: 2008 ( uvedení do provozu: 15/05/2008) Stav tachometru: 176692km. Palivo: Benzín Cena: 34000 Kč 1308 EUR. karta vozu. Audi S6 5,2V10 320kw Quattro Tiptronic 440p. Mrkněte na 92 vozidel na prodej od AUTOBAZARNV, s.r.o.. největší nabídka dovozových vozů, každý týden nová nabídka, www.autobazarNV.c

zaměstnanci - DAVO CAR Byla jsem si zde u Vás koupit vůz, a jsem velice spokojena. Tímto bych chtěla poděkovat všem zamestnancům Davocaru, kteří mi pomohli s výběrem mého již nového vozu a všem kteří se tam o mě krásně starali 98.900,- Kč. Dacia Logan 1,4 MPI servisní k. + sada kol. Rok Výroby: 2009 Barva: modrá Palivo: benzín Stav Tachometru: 100 000 km Obsah: 1390 ccm. Poznámka: Servisní kniha. Rozvody dělány v 77 000 km. Protokol o nájezdu km z Německé STK. Všechny poplatky spojené s dovozem vozidla jsou zaplaceny. V ceně vozu nová STK Naše otevírací doba se nemění ani během vánočních svátků. Jsme Vám k dispozici po telefonické domluvě 24 hodin a 7 dní v týdnu. Těšíme se na Vaši návštěvu a přejeme Vám krásné prožití vánočních svátků, mnoho šťastných kilometrů a vše nejlepší do nového roku 2021 Tým AutoBukáček. Číst více.

Recenze a uživatelské testy na Nissan NV200 a hodnocení těchto vozů vám odhalí nejčastější závady. Zjistíte, jaká je reálná spotřeba a řadu dalších cenných informací. Recenze Nissan podle modelů : Almera Almera Tino Atleon Double Cab GT-R Juke Micra Murano Navara Note NV200 Ostatní Pathfinder Patrol Primastar Primera. Detail autobazaru: AUTOBAZARNV, s.r.o., Nové Veselí, informace o prodejci, otevírací doba AUTOBAZARNV, s.r.o., Nové Veselí - inzerce autobazaru na Cars.cz Úvod Nabídka vozidel Autobazary a autosalony Náhradní díly, pneu a disky Financování a pojištění Auto recenze Recenze a hodnocení autobazaru na Firmy.cz. Recenze Top 2019-03-10T22:05:15+01:00 HODNOCENÍ AUTOBAZAR. Andy-Auta Autobazar - Sezimovo Ústí II Pod Kovosvitem 1139 391 02, Sezimovo Ústí II. GPS souřadnice: Loc: 49°22′29.55″N, 14°41′41.527″

Naposledy přidané recenze Nissan NV200. Je nám to líto, ale v současnosti se na virtuálním autobazaru Ojeté Auto.cz nenachází žádná uživatelská recenze Nissan NV200. Zkuste třeba nové vyhledávání recenezí na stránce Recenze ojetých aut TOP 10 Recenze nejlepší kamery do auta roku 2021 recenze & test 15 nejlepších auto kamer + nákupní poradce. Šetříme Vám čas, peníze a nervy při hledání nejlepších kamer do auta. Podle výsledků nezávislých testů spotřebitelů snadno vyberete kameru do auta s nejlepším poměrem cena - výkon Uživatelská recenze automobilu Renault R21 Nevada K48K. Informace, fotografie, video, diskuse www.recenze-autobazary.c

NVCar

  1. Recenze, hodnocení a zkušenosti na Firmy.cz. Recenze Top 2017-04-09T01:58:00+01:00 HODNOCENÍ AUTOBAZARŮ | 9komentářů. Sdílet tento autobazar! Facebook Twitter LinkedIn WhatsApp Pinterest E-mail. Podobné příspěvky
  2. Viditelnost (5) Web a internet Viditelnost Zjištění hesla na iPhone 4 (19) Mobily Zjištění hesla na iPhone 4 Přechod na IOS (9) Mobily Přechod na IOS.
  3. Nissan Note 1.6i První registrace: 19.5.2006 Manuální převodovka 5st. Benzinový motor 1.6i 81kw Karoserie 5 dvéř 2x Klíč s dálkou Servisní kniha - PROKAZATELNĚ NAJETÉ KILOMETRY 163 000 KM - PRAVIDELNÝ SERVIS - NOVÁ STK + ME DO 7/2023 - ALU KOLA ORIG NISSAN LETNÍ+ZIMNÍ SADA - ABSOLUT.

Uživatelská recenze automobilu Renault R21 Nevada 2,1 TurboD. Informace, fotografie, video, diskuse Renault 21 Nevada představuje v automobilové střední třídě velmi prostorný kombi, který existuje dokonce i v sedmimístné verzi. Nejzadnější sedadla sice příliš komfortu neskýtají, leč nejednoho potenciálního kupce uchvátí. Méně radosti naopak dělá design poplatný polovině osmdesátých let, kdy model vznikal, a hlavně pověst podprůměrně spolehlivého vozu. Autobazar Fojtík vytvořil pro své zákazníky a fanoušky nový profil na Facebooku. Pravidelně na něm budeme informovat o novinkách v naší firmě. Buďte s námi v kontaktu prostřednictvím Facebooku a nepropásněte žádnou z akcí a slev Nissan aktuálně uvádí na světovéh trhy svůj druhý elektromobil. Elektrická dodávka Nissan e-NV200 je vskutku multifunkční auto, které může stejně dobře posloužit pro rozvoz zboží, pasažérů nebo jako rodinný vůz Nissan na prodej. Nabídka vozidel Nissan od vybraných prodejců z celé ČR. Prodej osobních automobilů Nissan Qashqai, X-Trail, Micra, Juke a dalších modelů značky Nissan

NVcars.cz (Nové Veselí) • Firmy.c

Aktuální nabídka ojetých osobních vozidel. Zde najdete vozy všech značek a modelů od prodejců (autobazarů a dealerů) z celé ČR Nissan Evalia na prodej - bazar, ojetá auta i předváděcí a nové vozy. 69327 inzerátů v aktuální nabídce. Mrkněte na Sauto.cz - online autobazar Nissan Evalia, kde vyřešíte koupi i prodej vozu, motorky i stroje prodám: Vyberte si v našem autobazaru své auto. Najdete tu nabídku aut od známých autobazarů i od prvních majitelů. Vybrat si můžete z různých značek Škoda, Audi, BMW, Renault, Peugeot, Opel a jiné. Vložte si i vy sami ihned a zdarma Váš inzerát a prodejte nebo si kupte nové či ojeté auto! Pokud potřebujete náhradní díly, nové alu kola nebo zimní, letní pneumatiky. Zajímají Vás názory a recenze na Stream Stromeček a klíčenka Autobazar Monte Karlo? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 12 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Stream Stromeček a klíčenka Autobazar Monte Karlo

AUTOCENTRUM V-GROUP. Naším základním krédem je dosažení Vaší maximální spokojenosti jak z hlediska široké nabídky modelů, tak i z hlediska komplexních poprodejních služeb. Provozujeme výhradně autorizovaný prodej a servis osobních i užitkových vozů, vybavený moderním servisním a diagnostickým zařízením. Majitel Nissanu Primera P11 - měl jsem smůlu na kus. Koupil doporučovanou Primeru P11 a dopadl jak sedlák u Chlumce... Trpká zkušenost s koupí vozu ve velkém autobazaru potkala dnešního pisatale. Auto fungovalo skvěle, ovšem jen prvních 1000 km. nevešlo by se to sem... Víte stala se mi podobná věc jako Boratovi s jeho manželkou (prodej a výkup) Krčínova 1408 (areál Opel),370 11 České Budějovice otevřeno Po - Ne 9:00 - 21:00 800 200 80 Bazar, ve kterém najdete ojetá auta přehledně. Vozy podle značek, ceny, stáří, najetých kilometrů - stačí zadat parametry. V bazaru najdete vozy všech značek

Zkušenosti & Recenze Katalog Vozidel Kontakt Dokumenty ke stažení Prověření vozu technikem Facebook Instagram Reklama Obchodní podmínky + 420 775213334 info@auta.cz 200000 Celkem: 42932 stížností: Za měsíc: 320 stížností: dTest, o.p.s. Černomořská 419/10 101 00 Praha 1

Červnový útěk z Google Photos bude zatraceně těžký. Opravdová alternativa totiž neexistuje ** Blíží se konec neomezených Fotek Google ** Pokud si nezaplatíte, alternativy zatím nejsou ** Tuto službu totiž dělá tím, čím je A.I NEPŘEHLÉDNĚTE Elektrické dodávky Peugeot Boxer Electric a Citroën Jumper Electric s dojezdem až 270 km. Na výběr bude také několik velikostních variant. Elektrická dodávka Vivaro-e nabídne max. výkon 100 kW/260 Nm a max. rychlost 130 km/h. Max. výkon rychlonabíjení bude 100 kW Poslala nvidia redaktorům většiny magazínů vybrané karty dosahující maxima, ale zákazník si ve skutečnosti koupí o něco málo slabší kartu ( podle náhody ), než se dočetl v recenzích ? Ano nvidia opravdu třeba garantuje jen 1058 +- , ale zákazníci znají tu kartu z recenze Recenze se v poslední době stávají nejdůležitějším kritériem při hledání ubytování a dovolené. Na portálu MegaUbytko.cz najdete ověřené ubytování s hodnoceními od skutečných zákazníků. Vyberte si nejlepší chaty k pronájmu nebo penziony v ČR za nejlepší ceny přímo u majitele. Nezapomeňte, vybírejte. TOYOTA LAND CRUISER 200 V8 4,5 TD MANUAL Nová Skladem - TOP - [8.7. 2021] Prodám Toyota Land Cruiser 200 GX, V8, 4,5 TD ,150 kw MANUÁLNÍ Převodovka , BÍLÁ PERLEŤ, Šedý interiér Cena 1 450 000+DPH. Tel.00420 736 484 303

Autobazar AUTOBAZARNV, s

Recenze Kontakt Zajišťujeme prodej i výkup prověřených automobilů a servis již více jak 20 let. Autobazar AUTO COM Brno nabízí prodej krátkodobě ojetých vozů všech značek, zejména aut z Německa, prověřených naším týmem profesionálů. Máme vlastní autoservis i pneuservis a nabízíme zajištění leasingu, úvěru. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin Hyperinzerce - Inzerce zdarma, bazar, inzeráty, prodám a koupím. Zadejte vaši emailovou adresu a přidejte se k odběru těch nejlepších inzerátu z našeho serveru do vašeho emailu Diskuze pod článkem: Městské crossovery nejsou levné, zvykejme si na to. Na český trh právě vstupuje Peugeot 2008, jedno z nejúspěšnějších B-SUV v Evropě, nebude tedy škodit malé cenové srovnání

Autobazar Nové Veselí na Vysočin

Auto Bukáček je rodinná firma sídlící v obci Polnička nedaleko Žďáru nad Sázavou. Rádi Vám zajistíme kvalitní automobil a postaráme se o něj TUkas zajišťuje prodej nových a ojetých vozů ŠKODA, Volkswagen (osobní i užitkové), Kia, Renault a další. K dispozici autorizovaný servis. 4 pobočky Praha I proto nabízíme v autobazaru ojeté a zánovní vozy Nissan X-Trail levně, ale kvalitně. Kvalitu nabízených vozů zajišťujeme díky naší náročné technické kontrole, kterou musí každý vykoupený vůz projít . Diskuze NV 200 Recenze uživatelů NV200 Evali

Video: AUTOBAZARNV, s.r.o. Saut

DAVO CAR Autobazary recenze a hodnocen

Vyberte si auto ve spolehlivém autobazaru . Audi A1 - novinky, recenze, zajímavosti auto . Auto A1 napsal: 22.5.2020 (20:01) Škoda, že žádného Peugeota 607 jsme nemeli v nabidce za posledni 2 roky. Odpovědět. PETR.R. napsal: 28.7.2019 (11:10) Nacenili mi auto na na určitou sumu jako protiučet na koupi jiného vozu a když už byl. Nissan za nejvýhodnější ceny, v autobazaru AAA AUTO - největší výběr ojetých aut. Vyberte si auto ve spolehlivém autobazaru Auto a1 recenze. Obsah se jednoduše roztřídí podle zvolené značky a modelu. Poradíme jak vybírat vůz, nabízíme zkušenosti a hodnocení uživatelů, video recenze i srovnávací testy AUTO1.com offers car dealers exclusive access to over 30.000+ inspected used cars with over 3.000 new cars entering the platform daily. Sign up for free now Recenze a testy Audi A1 - parametry, plusy.

Na strankach Nvidia jsou jako kompatibilni pouze tv od Mitsubishi. S temi monitory vyssim rozlisenim nevim, protoze dual dvi utahne full hd pouze na 85 Hz. Tento monitor neni spatny, premyselel jsem o 22 palcovem 1920x1200, protoze ted mam 24 palcu a prijde mi obrazovka dost velka (ovsem mam spva, takze nevim zda li jsem pripraven jit do TN) Vydáno: 2.6. 2010 02:12 PRAHA (Autofox) - Pražský prodejce ojetých vozů Auto Esa otevřel 1. června specializovaný autobazar na značku Škoda. Ten se nachází v Praze 9 - Černém Mostě na ploše 8000 m2 a nese název Škodovky.cz. Kapacita autobazaru je 500 vozů, nyní je v nabídce 470 automobilů Škoda s maximálním stářím 15. Autobazar Auto Benedikt cz recenze a zkušenosti Recenze ojetiny: Citroën C4 Picasso (2006-2013) C4 Picasso první generace je pohodlné, praktické a všestranné auto. Nabízí skvělý poměr výkon/cena, ale než si jej jako ojeté pořídíte, zkontrolujte, že na něm vše funguje tak jak má Emimino.cz - Největší portál, kde jsou.

Od 1.10.2020 jsme na adrese Ostravská 4250/2, Brno - Židenice. Volejte nebo pište 777 550 102, 602 550 100 autocombrno@autocombrno.c F1 2020 (RECENZE) - Perfektní rozloučení s aktuální konzolovou generací. Respirátory na rozdíl od roušky chrání vás, tedy vaše dýchací cesty před nebezpečnými částicemi ve formě prachu, aerosolu, par, ale i před bakteriemi a (korona)viry . Ozonové čističe vzduchu do místností a aut na odstranění bakterií. Najlepší výber online filmov zadarmo, sledujte najnovšie, najlepšie a vaše obľúbené filmy s cz/sk dabingom pohodlne na jednom webe

Autozdar.c

Recenze Nissan Terrano nový Terrano je už muj 5 offroud ale jako jediný jede dobře jak na silnici tak v terenu, spotřeba je 10 až13 litru, kola 235-7---- koukaj o 10 cent Smartgraft recenze. Read 4 reviews of SmartGraft, including cost and before and after photos, submitted by members of the RealSelf community. Jedná se o řady NVIDIA GeForce RTX, Mrkněte na Sauto.cz - online autobazar Smart, kde vyřešíte koupi i prodej vozu ; Speciální elastická podprsenka se nosí po dobu 6-8 týdnů 24 hodin. Kontaktní údaje. Rondo.cz s. r. o. Nepravidelná 329/9 102 00, Praha 10 IČ: 2424728

Auto Bukáček - prodej ojetých automobil

TMS POWER MOTO autobazar . i je na spadnutí, zatím byl vydán jen pro US verzi. Marshmallow je potvrzen pro velkou S5 ; poradíte prosím proč mi nejde flashnout přes odin firmware ze Sammobilu na poslední verzi 5.1.1. pro tmobile.. vzdy fail v hidden. img? mam origo etl verzi a ta je na 4.4 Mazda rx 7 cena. Mazda RX-7 na prodej - bazar, ojetá auta i předváděcí a nové vozy.Mrkněte na Sauto.cz - online autobazar Mazda RX-7, kde vyřešíte koupi i prodej vozu Když se Mazda RX-7 dostala v roce 1978 poprvé na silnici, přesvědčilo toto kupé se špičatou přídí a sklopnými světlomety výkonem, který byste za normálních okolností našli ve sportovní třídě za. Citroen c4 aircross recenze. Citroën C4 Aircross 1,6 HDi 4x4 Cena základní sestavy: 589 900 Kč: Výbava základní sestavy: Elektronický stabilizační systém ESP, palubní počítač, čelní airbagy pro řidiče a spolujezdce, boční a hlavové airbagy, kolenní airbag řidiče, denní LED svícení, tempomat, rádio s CD/MP3, USB, Bluetooth, ráfky z lehkých slitin 18, volant.

Recenze Nissan NV200, testy, zkušenosti Ojeté Auto

RECENZE: Horor za sedm korun je opravdové dno. Tvůrce zkouší, co hráči vydrží. Existují různé druhy hororů. Fraška Spectrewoods je však hororem jednoznačně kvůli tomu, o jak odbytou a krátkou rádoby videohru jde. Jak udržovat a měnit díly brzdového systém NV → Katalog → Kultura → Hudba → Agentury, vydavatelství Hudební agentury a vydavatelství Najít v žebříčcích: řadit výsledky dle návštěvnost Inzerát na serveru autobazar.cz - bmw 335 rad 3 335i xdrive a t - cena 325.000 K ; Zdravím, právě jsem koupil F30 335i r.v.2012, tak jsem zvědav, jak budu spokojen..Zatím jsem z toho unešen *yes* Je to moje třetí trojka (první auto e36 320i r.v.1991-to jsem měl dva roky, potom e46 325i r.v. 2001 to jsem měl 7let a super) Nějaké.

AUTOBAZARNV, s.r.o., Nové Veselí - inzerce autobazaru na ..

OPRAVA ABS řídící jednotky Audi, Bosch 8.0 0265950506, 4F0910517AB 4F0614517R, hydraulika 0 265 234 382, 026523438 Česká letenka je vyhledávač letenek, který je tu pro každého, kdo si chce rezervovat letenku online přes internet a zároveň chce snadno a co nejrychleji najít a porovnat ceny letenek do vybraných destinací a to včetně všech tax a letištních poplatků. Objednávka letu je zcela nezávazná a lze ji kdykoli zrušit DooM dostal nový API VULKAN patch - masivní nárůst výkonu, ale jen u AMD Radeon kartách Liberecký kraj Domácnost... 45 000 Kč Liberec Kuchyňská linka HANÁK dohodou Liberec Pračka ZDARMA 2 500 Kč Česká Lípa Prodám automatickou pračku Zanussi dohodou Semily Pračka Virena 14 900 Kč Liberec SUPRESS Elektrický žehlící lis 1 800 Kč Liberec Prodám lednici s mrazákem gorenje 9 990 Kč Liberec MW trouba Whirlpool AMW 510 IX dohodou Liberec Daruje někdo mladé. RECENZE: MSI Pulse GL66 - 15.6'' herní základ se zbrusu novou grafikou RTX 3050 Ti. NVIDIA představila zbrusu nový herní základ, GeForce RTX 3050 Ti a MSI jako jeden z prvních výrobců, přináší na český trh herní notebookvý základ, s touto grafikou

Autobazar - Auta Nej - Recenze

Ze Stream.cz odešel šéfproducent Lukáš Záhoř, který dal vzniknout populárním pořadům a seriálům jako jsou Kancelář Blaník, Autobazar Monte Carlo, Slavné dny, Jídlo s.r.o. apod. Nyní v rozhovoru pro Info.cz prozradil, že odchází do Mal Dobrácký šéf autobazaru. Ukázkoví padouši, dohnaní až na hranici karikatury, což platí především u židovského gangstera Nina v podání Rona Perlmana. Naopak proti obvyklému komediálnímu typu obsazený Albert Brooks zosobuje zdánlivě přátelské samolibé zlo, jemuž bych se opravdu nechtěl dostat pod břitvu Přečtěte si o tématu Provozní náklady. Abychom vám usnadnili vyhledávání zajímavého obsahu, připravili jsme seznam článků souvisejících s tématem Provozní náklady, které hledáte. Najdete zde články, fotografie i videa k tématu Provozní náklady Nissan nv200 bazar - Bazoš. Prodám Nissan Evalia NV 200 1.5dCi 63kW. Cena: 129 990,- Kč . Evalia do 130000Kč. Prodám obytný nissan NV200 - r.v.2013, 157100km, VIN VSKTBAM20U0060468, velmi zachovalý vůz po prvním majiteli, couvací kamera, 6x airbag, satelitní navigace, bluetooth, originální nástavba ZOOOM

Recenze Autobazarů

Search the world's information, including webpages, images, videos and more. Google has many special features to help you find exactly what you're looking for Detailní prověření VIN. Ověření svolávacích akcí podle VIN si provedete sami zasláním emailu do autorizovaného servisu a je tudíž zcela zdarma.. Pokud byste chtěli prověřit více parametrů, můžete pomocí formuláře níže odeslat VIN kód do systému Autotracer.Jedná se o placenou službu, ale díky našemu partnerství se společností Cebia vám bude poskytnuta sleva. Allegro - Najlepsze ceny oraz gwarancja bezpiecznych zakupów! Witaj w allegro! Zaloguj się i zobacz swoje zakupy, obserwowane oferty i powiadomienia Obsah se jednoduše roztřídí podle zvolené značky a modelu. Poradíme jak vybírat vůz, nabízíme zkušenosti a hodnocení uživatelů, video recenze i srovnávací testy Vražda v Orient expresu, román světové proslulé autorky detektivních knih Agathy Christie, vyšel v roce 1934. Námět k němu jí poskytl únos ani ne dvouletého prvorozeného syna amerického letce a národního hrdiny Charlese Lindbergha v březnu roku 1932, tedy dva roky před napsáním knihy

Nissan NV200 - autobazar Ojeté Auto

TOP 10 Nejlepší kamera do auta - Recenze & test 202

O tom, že je hra Original War z dílen brněnského Altar Interactive vskutku originální, jak už z názvu samotného vyplývá, jsme vás už přesvědčili dvakrát. Opomeneme-li však první letmé setkání se hrou, které probíhalo na základě exkluzivních screenshotů a artworků, pak až při návštěvě sídla firmy jsem se dozvěděl to podstatné o hře - o realtime. ASUS ROG Flow X13 a ROG XG Mobile - TEST a RECENZE ultimátní kombo notebooku a grafiky Pondělí, 14 červen 2021 Kombinace mobilního a výkonného 13 notebooku s RYZEN 9 s mobilní externí grafikou RTX 3080 Ústí nad Orlicí Domácnost... 658 345 inzerátů, měsíčně nás navštíví přes 150 000 lidí . Vložit inzerát zdarm Tuzex store cz Tuzex - Wikipedi . Tuzex byla v dobách československého socialismu a dočasně ještě po Sametové revoluci síť obchodů, ve kterých se za valuty zahraničních měn nebo tuzexové poukázky (tzv. bony) mohlo koupit zahraniční, zejména západní zboží, které nebylo v normální síti prodejen k dispozici.Valuty československé koruny nebyly přijímány iDNES.cz - Diskuse. Středa 16. června 2021, svátek má Zbyněk. schránka. Aktivovat Premium za 1 Kč. Prodloužit Premium za 1 Kč. Aktivovat Premium za 39 Kč. Premium. Nemáte předplatné. Přihlásit