Home

Lonicera World Hotel

Lonicera World offers all-inclusive resort accommodations on Incekum beach, in Fuğla cove. The hotel features a beautiful sandy private beach by the Mediterranean Sea. Boasting an indoor pool, 4 outdoor pools and 1 entertainment pool with 19 water slides, spacious garden and a mini zoo Lonicera World features free WiFi 20 July. 2020 Opening Date. 20/07/2020. Türkler / Alanya. The 2020 summer season is waiting for you with spectacular innovations Celkem 761 hodnocení. O hotelu. Sezona: LÉTO 2021. FIRST MINUTE LÉTO 2021. Rozhodněte se včas a získejte: Až 2 děti zdarma + Slevy na dospělé od 10%. (1. dítě do 14 let; 2. dítě do 14 let) nebo Slevy na dospělé od 21%

Hotel Club Lonicera World ****. Hotel nabízející kvalitní služby se skládá z několika budov a nachází se v rozlehlé zahradě přímo na písečné pláži, která byla oceněna modrou vlajkou EU za čistotu moře. Letovisko Alanya je vzdáleno asi 20 km a je dostupné místní autobusovou dopravou; nejbližší nákupní možnosti. Velice oblíbený hotelový resort Lonicera World 4* Alanya - Avsallar (Turecko) je situován v pěkně udržované zahradě přímo u krásné písečné pláže s pozvolným vstupem do moře. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, Wi-Fi připojení (zdarma), lobby bary, hlavní restaurace, à la carte restaurace (za poplatek), fast foody a snack bar, kavárna a cukrárna.

PolohaHotel Lonicera World (od roku 2019 se stravováním Ultra All inclusive) se nachází ve známém středisku Alanya - Avsallar v zálivu Fugla, jenž je známé jako jedno z nejhezčích zákoutí Turecké riviéry.Letovisko je situováno cca 100 km od Antalye. Centrum rušného města Alanya je vzdáleno cca 22 km od hotelu a řadí se k nejvyhledávanějším místům Turecké riviéry Objednejte si dovolenou v tomto hotelu. Hotel Lonicera World Hotel & Resort **** letecky v Avsallar - Turecko, nejlevnější letecká dovolená do Lonicera World Hotel & Resort ****. Porovnejte si zájezdy do tohoto hotelu, najdeme vám tu nejvýhodnější nabídku Rezerva online la Hotel Lonicera World 4*, Alanya, Antalya - Early Booking 19% pana la 19.09.2021. Hotelul Lonicera World este localizat in Incekum, la 110 km de Antalya, 98 km fata de aeroportul din Antalya si la 20 km de Alanya.

Hotel Lonicera World je súčasťou hotelového komplexu Lonicera. Viacero hotelových budov je umiestnených v zelenej záhrade. Tam sa nachádzajú aj dva bazénové komplexy, tobogány, priestor pre cvičenie v prírode, veľké kvalitné kryté detské ihrisko, animačné centrum a hotelový aquapark Lonicera World Hotel 4* расположен в районе Инджекум, на маленьком полуострове Фугла, в 22 км от г. Алания, на первой береговой линии. Отель состоит из двух 4-х, одного 5-и и одного 3-х этажных корпусов.Lonicera. Stayed at Lonicera World in April 2021 with my wife and two kids. The hotel has a big territory with great landscape design, a mini-zoo, big first-line beach, many activities for kids and family to do. The food is good. Thanks to the hotel staff and animation team for great attitude! Read more. Date of stay: April 2021 Hotel Lonicera World má standardní dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky mají klimatizaci, lednici, trezor za poplatek, plazmový televizor, koupelnu se sprchou a vysoušečem vlasů, balkon s výhledem do zahrady a do okolí. K dispozici jsou rodinné pokoje o dvou místnostech až pro 5 osob Alanya'nın En Güzel Koyunda, Rüya Gibi Bir Tatil için ve erken rezervasyon indirimlerini kaçırmamak için hemen tıklatın

Lonicera World - Ultra All Inclusive, Avsallar - Updated

Hotel Lonicera World - All Inclusive získal od našich hostů hodnocení Velmi dobrý. Prohlédněte si jeho fotky, přečtěte si autentická hodnocení skutečných hostů a rezervujte si ho unás se zárukou ceny. Přihlásíte-li se k odběru našich e-mailů, budete navíc dostávat informace o exkluzivních nabídkách a slevových akcích К услугам гостей также бассейн и бесплатный завтрак. Те, кто приезжает в Lonicera World Hotel на машине, могут воспользоваться бесплатной парковкой. Если вы ищете паб, то можете сходить в İsa's Restaurant. LONICERA WORLD HOTEL - Turcja / Alanya Opis hotelu. Położony nad piękną zatoką Fugla, w Incekum - popularnym nadmorskim kurorcie w rejonie Alanyi. Piaszczyste plaże i krystalicznie czyste wody tworzą jeden z najbardziej popularnych odcinków wybrzeża Riwiery Tureckiej. HOTEL

Lonicera World Hote

Now $85 (Was $̶1̶2̶4̶) on Tripadvisor: Lonicera World, Incekum. See 795 traveler reviews, 1,464 candid photos, and great deals for Lonicera World, ranked #6 of 13 hotels in Incekum and rated 4 of 5 at Tripadvisor Hotel Lonicera World **** Uložit zájezd Nahlásit nepřesnost v zájezdu Zeptat se CK na zájezd. Zavřít Odeslat dotaz. Moje jméno: * Telefon: Email: * Znění dotazu: * Země a lokalita Turecko, Turecká riviéra, Alanya - Turkle About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy & Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Lonicera World - All Inclusive also has a sauna, a steam room, and an arcade, as well as a picnic area and a garden. 8.4 . Very Good . 9 verified Hotels.com guest reviews All our reviews have come from real guests who have stayed at the property

Hotel Lonicera World (Léto 2021) • Turecká riviéra

  1. Planujesz wakacje w hotelu Lonicera World, Turcja? Zanim zarezerwujesz, przeczytaj opinie i przejrzyj oferty różnych biur podróży! Sprawdź jakie są atrakcje w hotelu i jakie jego zalety docenili inni klienci Wakacje.pl. Zarezerwuj wczasy w hotelu Lonicera World online ? im wcześniej, tym lepiej
  2. Noch sicherer Strand und Schwimmbad Vergnügen. İn Lonicera Hotels werden in 4 offenem Schwimmbad, 2 geschlossenem Schwimmbad, 19 Rutschen im Mega Aquapark und in der Region unser bester Strand, in allen Schwimmbaedern Klorwerte wenigstens 3 mal am Tag kontroliert
  3. Lonicera World tvoří velký komplex s hotelem Lonicera Resort. Výborná poloha u krásné písečné pláže. Velký aquapark v rámci all inclusive. Vhodný pro páry a pro rodiny s dětmi. Typy stravy v hotelu. Pláž. Druh pláže: písečná. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel přímo u pláže

Poloha hotelu Lonicera World: Areál hotelu Lonicera World je umístěn ve velké zahradě přímo u pláže, ve vzdálenosti 20 kilometrů od města Alanya a cca 100 kilometrů od letiště v městě Antalya. Vybavení hotelu Lonicera World: Hotel má 4 bloky, každý s vlastním bazénem, barem. Bezdrátový internet v hale zdarma Hotel nese název ★★★★Lonicera World a hodnocení od 240 českých návštěvníků vyzdvihují velmi vysoký komfort bydlení i All Inclusive stravování. Na straně kritiky si někteří stěžují na nadmíru ruských návštěvníků. Názor na základě recenzí hotelu si udělejte sami. Každopádně se dle mého názoru jedná o.

Lonicera Resort & Spa Hotel je all-inclusive rezort, který se nachází u známé pláže Incekum v zátoce Fugla. Nabízí nádhernou písečnou pláž u Středozemního moře. Na místě jsou 4 venkovní a 1 krytý bazén, bazén s 19 tobogány, prostorná zahrada a mini zoo. Lonicera Resort & Spa poskytuje bezplatné Wi-Fi Hotel Lonicera World, recenzie hotela Lonicera World, dovolena a zájazdy do hotela Lonicera World. INVIA je najväčší online predajca zájazdov, ktorý ponúka zájazdy od desiatok cestovných kancelárií Lonicera World Hotel je izgrađen 1990. godine, a poslednji put renoviran 2019. Prostire se na 130.000 m².Hotel ima ukupno 823 sobe (standardne i porodične). Poseduje dva glavna restorana, 2 à la carte restoran (Camlik i Kebab House), barove (Aspera, Lale Patisserie Bar, Coffee House, Pool Bar, Fast Food Bar, Aquapark Bar, Sunset Bar, Nargile Bar, Olive Bar, Zoo Bar, Fish Bar, Pub Bar.

Hotel Club Lonicera World **** Alanya BRENN

LONICERA WORLD. 4 *. Turkija, Alanija Rodyti žemėlapyje +90 (242) 510 13 00 +90 (242) 510 13 12 www.lonicera.com.tr. + Daugiau nuotraukų. 4.9. Viešbučio reitingas: puiku. Draugiškas personalas, tvarkingi numeriai, vandens pramogų parkas, aktyvi pramoginė veikla, didelė teritorija, visai šalia paplūdimio. Skirtas įvairaus amžiaus. Отель Lonicera Resort & Spa Hotel 5*, отели Турции, Средиземноморский регион, Аланья, Авсаллар - цены. Pohodlný nákup dovolené se Zájezdy.cz - pestrá nabídka zájezdů od významných cestovních kanceláří do celého světa. Denně nové Last Minute nabídky Pozn.: Hosté mohou využívat aquapark, služby a zařízení v sesterském hotelu Lonicera World s výjimkou hlavních restaurací. DOČASNÁ OPATŘENÍ HOTELU (PREVENCE COVID-19): Zvýšená hygienická opatření - dezinfekce zavazadel po příjezdu, před check-in je cestujícím měřena teplota, stravování - jídlo a nápoje jsou servírované hotelovým personálem, restaurace. Hotel Lonicera World ★★★★ - Incekum, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, užina tokom dana, ručak, večera, popodnevne užine, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 02.30h,odredjena uzvozna alkoholna pića.

XXXHotel Lonicera World Kód: 7754-C Turecko / Alanya. Areál hotelu je umístěn ve velké zahradě přímo u pláže, ve vzdálenosti 20kilometrů od města Alanya a cca 110 kilometrů od letiště v městě Antalya. Písečná pláž je přímo u hotelu. Lehátka a slunečníky jsou na pláži k dispozici zdarma. Hotel má 5 bloků, každý. Hotel Lonicera World Alanya - 4 star hotel. Located in a beachfront setting in Alanya, Lonicera World offers guests local cuisine, as well as an outdoor heated swimming pool, a summer terrace and LONICERA WORLD. Ukázat na mapě Hotel nabízející kvalitní služby se skládá z několika budov a nachází se v rozlehlé zahradě přímo na písečné pláži, která byla oceněna modrou vlajkou EU za čistotu moře. Letovisko Alanya je vzdáleno asi 20 km a je dostupné místní autobusovou dopravou; nejbližší nákupní. Hotel Lonicera Turecko - Alanya - Avsalar. Lonicera World Resort ****+ (Turecko - Alanya - Türkler) Nemám ve zvyku psát recenze, ale děsivý dojem mi nedá recenzi nenapsat. V hotelu jsem byla v roce 2012. Dovolená neměla chybu proto jsem se tam vrátil... Autor: Elena , 25

Ubytování v hotelu Hotel Lonicera World, Incekum vám vždy najdeme za nejvýhodnější cenu. Ušetříte až 78 LONICERA WORLD. Ukázat na mapě Celkový dojem super, hotel vhodný i pro rodiče s dětmi.....ráda se jednou do tohoto hotelu vrátím. 10 Poloha a pláž Hotel se nachází asi 30min jízdy od města Alanye, je zastrčený takže není přímo u hlavní cesty. Hned u hotelu je krásná písčitá pláž.....při vlnách sem tam. LONICERA WORLD. Užsakyti. Aprašymas. Atidarytas 1990 m., paskutinį kartą atnaujintas 2017 m. Viešbutį sudaro 3-ų, 4-ių, 6-ių aukštų pastatai. Iš viso 823 kambariai. ~98 km iki Antalijos oro uosto, ~20 km iki Alanijos kurorto, šalia paplūdimio

Hotel Lonicera World**** - Turecko 2021 CK Emm

  1. Lonicera World základní informace třída: **** adresa hotelu: Fugla Koyu Turkler Sipahioglu Sokak, 07400 Alanya (Antalya) zeměpisná poloha: 36° 36' 30 severní šířky, 31° 46' 35 východní délky oblast: Antalya, Turecko počet pokojů: 553 popis hotelu. Lonicera World nabízí all-inclusive resort ubytování na pláži Incekum, v Fugla zátoce
  2. Lonicera World, Incekum dès 73€ sur Tripadvisor: Consultez les 804 avis de voyageurs, 1 473 photos, et les meilleures offres pour Lonicera World, classé n°6 sur 13 hôtels à Incekum et noté 4 sur 5 sur Tripadvisor
  3. Hotel Lonicera Resort & Spa, Turecko, Avsallar, Alanya. Luxusný hotel ležiaci priamo na pláži je súčasťou hotelového komplexu Lonicera. Ponúka najvyšší štandard ubytovania a výborné služby v krásnom areáli plnom zelene a atrakcií
  4. g pool, a hammam and a gym facility for guests' disposal. An array of activities is offered on site, such as table tennis, darts and cycling
  5. Relaxed rooms in a buzzing all-inclusive beachfront resort with pools, bars & dining, plus a gym

Lonicera World Hotel - Sdovolena

  1. Lonicera World, Turecko, Alanya, 18.06.21, Ultra all inclusive. Číslo termínu 21525735
  2. Официальный сайт бронирования Отеля Lonicera World 4, Турция. Фотографии, описание всех услуг, сравнение цен на номера 2021 года и мнения туристов
  3. Lonicera World - All Inclusive. 1 / 12. Approx. 50 m from private sandy/shingle beach is located the hotel Club Lonicera World. At the beach are sun loungers and sun umbrellas free of charge available. The town Alanya is around 20 km away (Side around 35 km, Antalya around 110 km). The airport (GZP) is approx. 68 km away
  4. Lonicera World Hotel - Turecko - Turecká riviéra - Alanya Nejsme obyčejná cestovka, jsme speialisté na nevšední zážitky. Zajistíme Vám adrenalin i pohodovou dovolenou
  5. ute drive from Old Well. It features a massage therapy and a gym for free and rooms with pleasant views of the surrounding area
  6. i-zoo, big first-line beach, many activities for kids and family to do. The food is good. Thanks to the hotel staff and animation team for great attitude

Lonicera World Hotel & Resort ****, Turecko - Avsallar

Lonicera World Hotels bünyesinde; aile odaları, standart odalar ve engelli odası bulunmaktadır. tesiste sunulan ücretli hizmetler arasında; masaj, kese, kuaför, doktor , tenis sahasında ışıklandırma, oyun merkezi, trambolin, bilardo, langırt, alışveriş merkezi, kreş hizmetleri ve su sporları bulunmaktadır Recenze hotelu Lonicera World - Turecko, Turecká riviéra. Užijte si báječnou dovolenou Lonicera World. Hotel se nachází v zemi: Turecko oblast: Turecká riviéra. Lonicera World nabízí všechny možné druhy stravování, záleží na domluvě popřípadě nabídky pořadatelské cestovní kanceláře. Dovolená je na last minute

Příklad dovolené v hotelu Club Lonicera World -. Pokud pojedete do Club Lonicera World - v termínu od 30.9.2020 do 3.10.2020 dovolená Vás vyjde na 11 990 Kč. Kalkulace je vytvořena ke dni 21.11.2019 Nabídka dětského menu a dietního menu. Občerstvení během dne lze čerpat v místech a časech určených hotelem (10.30 - 18.00). Patisserie bar v Lonicera Resort (10.00 - 18.00), zmrzlina v Ice Hause (10.30 - 16.00). Pozdní večeře (21.00 - 23.00) a noční bufet (00.00 - 7.00) v Lonicera Resort - Panorama restaurace Nestled on the beach, this Alanya property is 1.4 mi (2.3 km) from Sealanya and 2.3 mi (3.8 km) from İncekum Plajı. Konakli Mosque and Konakli Clock Tower Square are also within 6 mi (10 km). - Book great deals at Lonicera World - All Inclusive with Expedia.co.uk - Check guest reviews, photos & cheap rates for Lonicera World - All Inclusive in Alany Lonicera Hotels, Alanya, Antalya. 19K likes. Otelimiz, Akdeniz'de cennetten bir köşe olan Türkler beldesi Fuğla koyunda denize sıfır mesafede''Mavi Bayraklı'' sığ denizli incekum plajına sahip..

Lonicera World - The 4-star Lonicera World Avsallar is located 52 minutes' drive from Gazipasa airport and offers the outdoor swimming pool as well as a fitness center. The center of Avsallar is within 0 Lonicera Hotels, Alanya, Antalya. 19,015 likes · 16 talking about this · 46,392 were here. Otelimiz, Akdeniz'de cennetten bir köşe olan Türkler beldesi Fuğla koyunda denize sıfır mesafede''Mavi.. Lonicera World Fuğla koyunda, denize sıfır mesafede sığ denizli incekum plajına sahiptir. 3, 4, 5 katlı binalardan oluşan tesis büyük bakımlı bahçesi, alış-veriş imkanı sunan mağazaları ve tüm alanlarda ücretsiz WI-FI hizmeti ile konforlu bir tatilden beklenen hizmeti nezih bir şekilde tüm misafirlere sunmaktadır

Hotel Lonicera World Alanya, Antalya, Turci

  1. Lonicera Resort & Spa Hotel Tarihten Bugüne LONICERA 1979'dan bu yana şimdiki Balık A'la Carte restaurantımızın bulunduğu alanda kurduğumuz 20 odalı Çamlık Aile Pansiyonu ile başlayan turizm serüvenimizde Lonicera ailesi olarak her geçen gün kendimizi geliştirerek ve büyüyerek sizlere Alanya'nın eşsiz Fuğla Koyu'nda hizmet.
  2. Lonicera World Club & Beach. Sie suchen ein Hotel in Avsallar (Alanya)? Das Lonicera World Club & Beach ist das ideale Hotel für Ihren wohlverdienten Türkei Urlaub. Jetzt bei FTI zum Bestpreis buchen! 7 Tage Hotel inklusive Flug. Angebote ab 482 € p.P. 482 € 7 Tage Hotel inklusive Flug. nur Übernachtung. Angebote ab 39 € p.P
  3. g Zasady korzystania. Warunki uczestnictwa Przeczytaj koniecznie.

Lonicera World, İncekum: Tarafsız yorumları okuyun, gerçek gezgin fotoğraflarına bakın. Tripadvisor'ın interaktif haritasını kullanarak konuma ve yakındaki restoran ve gezilecek yer seçeneklerine göz atın. Konaklamanız için fiyatları karşılaştırın ve en iyi teklifi alın Poloha: Hotel Lonicera World se nachází ve známém středisku Alanya - Avsallar v zálivu Fugla, jenž je známé jako jedno z nejhezčích zákoutí Turecké riviéry. Letovisko je situováno cca 100 km od Antalye. Centrum rušného města Alanya se nachází cca 18 km od hotelu a řadí se k nejvyhledávanějším místům Turecké riviéry

Hotel Lonicera World - Dovolenka Turecko : CK FIF

Poleťte s námi do hotelu Lonicera World v letovisku Alanya na Turecké riviéře v Turecku a užijte si skvělou dovolenou u moře za atraktivní ceny Hotel Lonicera World **** Türkler. • úžasná pláž s jemným pískem a pozvolným vstupem do moře! Poloha: velmi rozsáhlý hotelový komplex o rozloze 130.000 m2, na kterém jsou umístěny dva hotely. Jedním z nich je Lonicera World, která se skládá ze šesti budov. Nachází se v oblasti Türkler - Incekum (v překladu Jemný. Zájezdy do hotelu Lonicera World Hotel od všech CK na jedné adrese! Žádné poplatky Porovnávač zájezdů Platba ONLINE Rychlé vyřízení. Používáním tohoto webu souhlasíte s použitím cookies pro analýzy, přizpůsobený obsah a reklamy. Rozumím. Vyhledávání. Vyhledat. 234 121 121 Po. Orbion Turecko Recenze hotelů Lonicera World Hotel ve vlastní zahradě cca 20 km od Alanye. Má vlastní aquapark a užší oblázkovou pláž - jsou vhodné boty do vody. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel má k dispozici i větší rodinné pokoje. Upravte popis hotelu. Užijte si báječnou dovolenou Hotel Lonicera World. Hotel se nachází v zemi: Turecko oblast: Turecká riviéra. Hotel Lonicera World nabízí všechny možné druhy stravování, záleží na domluvě popřípadě nabídky pořadatelské cestovní kanceláře. Dovolená je na last minute. Typ zájezdu = Pobytové , hodnocení hotelu je 4.5 /10

Lonicera World Hotels 4* (Турции/Средиземноморский регион

  1. ute, katalog, informace: Popis: Hotel Lonicera se skládá ze dvou vyšších za sebou postavených oddělených budo
  2. i-zoo, big first-line beach, many activities for kids and family to do. The food is good. Thanks to the hotel staff and animation team for great attitude! Lonicera Resort, Diğer at Lonicera World, responded to this review
  3. ute la mers pe jos
  4. LONICERA WORLD. Vienas populiariausių variantų regione. Didelė ir pramogų pilna viešbučio teritorija, tvarkingi numeriai. Vyksta animacija, renginiai. Viešbutis puikiai tinkantis šeimoms su vaikais. Teritorija bendra su Lonicera Resort and SPA 5*
  5. Nabídka Lonicera World Hotel Turecko Alanya . Popis ubytování a informace o resortu, recenze, objednejte si ještě dnes volný termín
  6. Turecko, Alanya (Avsallar) Poloha: velmi oblíbený rozsáhlý hotelový komplex se skládá ze čtyř budov a leží v krásné zahradě přímo u písečné pláže. Hotel je z
  7. Lonicera Resort & Spa. Turecko, Alanya (zobrazit na mapě) +16. Lonicera Resort & Spa pětihvězdičkový hotel nabízející kvalitní služby se nachází v resortu hotelu Lonicera World. Jeho šestipatrová budova obklopená rozlehlou zahradou leží v zadní části resortu, cca 100 m od pláže. Klienti mohou využívat všech služeb.

LONICERA WORLD $85 ($̶1̶2̶4̶) - Updated 2021 Prices

Hledáte Lonicera World - All Inclusive? Porovnejte hodnocení a objevte nabídky hotelů v zemi se Skyscanner Hotely. Vážíme si vašeho soukromí . Abychom vám mohli ukazovat přizpůsobené nabídky, shromažďujeme informace o tom, jak a kdy využíváte služby Skyscanneru.. Turecká riviéra - Avsallar - Lonicera World Hotel**** stravování: Ultra All inclusive. 25.08. - 04.09. Letecky z Ostravy na 11 dní/10 nocí. dospělý: 24.490 Kč, dítě přistýlka do 14 let: 7.990 K

Hotel Lonicera World Turecko Avsallar New Travel

Oli doporučuje Hotel Lonicera World. Hotel pozostávajúci zo 6 blokov (A, B, C, D, E, F), vzadu v areáli stavajú blok G. Krásny veľký areál, všade veľa. Stanislav polak doporučuje Hotel Lonicera World. Lonicera World - velky rezort v peknej zelenej zahrade s obrovskymi moznostami na kupanie ci v bazenoch, alebo priamo na plazi. S moznostou 2.. View deals for Lonicera World - All Inclusive, including fully refundable rates with free cancellation. Sealanya is minutes away. Breakfast, WiFi and parking are free at this resort. All rooms have balconies and LCD TVs Hotel Lonicera World Club & Beach. Das in Incekum gelegene Hotel Lonicera World Club & Beach ist mit 4 Sternen ausgezeichnet. Die Hotelanlage gliedert sich in mehrere Gebäude, und insgesamt sind 823 Gästezimmer vorhanden. Zu unterscheiden sind je zwei Arten an Doppel- und Familienzimmern LONICERA WORLD - ALL INCLUSIVE in Alanya located at Türkler Mah., Fugla Mevkii. Save big with Reservations.com exclusive deals and discounts. Book online or call now

Lokacija: hotel Lonicera Resort & Spa se nalazi u zalivu Fula na plaži, 26 km od Alanje i 98 km od aerodroma u Antaliji. Hotel je otvoren je 2017. godine i ima 821 sobu. Hotelska ponuda: osim glavnog restorana, hotel ima i tri a la carte restorana uz obaveznu rezervaciju i nadoknadu, šest barova, sedam otvorenih bazena, sedam dečijih bazena, dva aqua parka sa sedam tobogana ukupno Club Lonicera World Hotel hotel, Alanya - Turkey - Details, photos, location on map, guest reviews and online booking. Great deals for 4 star Club Lonicera World Hotel hotel rooms Recenze, postřehy a informace k hotelu Lonicera World. Z důvodů zkvalitnění zabezpečení Vašeho účtu, prosím, změňte svoje heslo Last Minute zájezdy do hotelu Lonicera World Resort, Alanya, Turecko již od 14 236 Kč. Aktuálně 415 volných Last Minute nabídek od mnoha CK. Využijte nejlepší ceny

Отель Lonicera Resort & Spa 5* (Лонисера Резорт энд Спа 5

CK MARTED - Turecká riviéra - Avsallar - Lonicera World Hote

Отель Lonicera World 4* (Лоничера Ворлд 4*) обеспечивает своим гостям прекрасные условия для отдыха и безупречный уровень обслуживания. Водные горки, анимация и отличное питание ждут туристов Hotelul LONICERA WORLD este construit pe un teritoriu cu o suprafata de 130.000 mp. Hotelul este alcatuit din mai multe cladiri dispuse pe 3, 4 sau 5 etaje si are un numar de 823 camere. A fost renovat in anul 2017. Localizare. Hotelul este situat la 22 km de orasul Alanya, la 98 km de aeroportul Antalya si la 65 km de aeroportul Gazipasa Alanya

Hotel Lonicera World, Turecko Alanya - 11 990 Kč (̶1̶6̶

Lonicera Resort & Spa - Turecko CK FISCHE

LONICERA WORLD HOTEL 4* - ALANYA - Hotel je smješten u regiji Incekum, 98km od aerodroma Antalija, 20km od Alanje. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska plaža, pijesak, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju. Položaj: Hotel je smješten u regiji Incekum, 98km od aerodroma Antalija, 20km od Alanje. Smještaj: Ukupan broj. Hotel Lonicera World (ex. Lonicera Resort), to duży, ekskluzywny kompleks hotelowy, składający się z czterech budynków, położony nad piękną zatoką Fugla, w Incekum - popularnym nadmorskim kurorcie w rejonie Alanyi. Kompleks usytuowany jest na dużym obszarze, w zadbanym ogrodzie, tuż przy plaży w Avsallar

Lonicera World - Ultra All Inclusive, Avsallar - Prețuri

Lonicera World is a hotel in Turkey. Lonicera World is situated southwest of Türkler. Lonicera World from Mapcarta, the open map 12 390 Kč Hotel Lonicera World. Turecko - Avsallar - Incekum. Areál hotelu Lonicera World je umístěn ve velké zahradě přímo u pláže, ve vzdálenosti 20 kilometrů od města Alanya a cca 100 kilometrů od letiště v městě. Zájezdy - Turecko - Avsalla Hotel LONICERA WORLD. Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte

LONICERA RESORT & SPA HOTEL 5* - UAI - Анталия-Алания, ТурцияLonicera World Telefon Numaraları ve İletişim BilgileriLonicera Resort and Spa Hotel din Alanya, Turcia

Lonicera Hotel's bünyesinde yer alan 4 Açık yüzme havuzu, 2 Kapalı Havuz, 19 kaydıraktan oluşan Mega Aquparkımız ve Bölgenin en iyi sahiline sahip olan Plajımızda; Tüm yüzme havuzlarımızın klor değerlerini günde en az 3 defa kontrol ederek; sertifikalı havuz personelleri ile gerekli hijyen uygulamaları. Lonicera World - Ultra All Inclusive (Lonicera World) - Dotato di un parco acquatico, di una piscina esterna stagionale e di sedie a sdraio, l'hotel a 4 stelle Lonicera World - Ultra All Inclusive Avsallar offre 823 camere accoglienti. L'Yoruk Museum dista 3 View deals for Lonicera World - All Inclusive, including fully refundable rates with free cancellation. Sealanya is minutes away. Breakfast, WiFi, and parking are free at this property. All rooms have balconies and LCD TVs Położony bezpośrednio przy piaszczystej plaży z łagodnym wejściem do czystego morza hotel Lonicera World stwarza idealne warunki do komfortowego i relaksującego wypoczynku. To co przyciaga uwagę Gości i niewątpliwie jest dużym atutem tego obiektu to piękny, zielony ogród. Wszyscy, którzy kochają aktywność i sporty na pewno nie będę chcieli stąd wyjechać. Na Gości czeka. LONICERA WORLD HOTEL. Находится на 1-й линии собственного песчаного пляжа в Авсалларе, в 22 км от Аланьи. Вход в море пологий. У отеля большая общая территория с Lonicera Resort & Spa Hotel 5*. К услугам гостей.